Мени

Електроника и е-отпад: Водич за лобирање и застапување

 

Водичот содржи информации и алатки кои ќе им овозможат на чинителите од граѓанскиот сектор да направат притисок за промени и минимизирање на еколошкото, здравственото и општественото влијание на електрониката и е-отпадот.

e-wastevodich-mk

Кликни на фотографијата за да го преземеш водичот