Мени
usaid-logo-news

БАРАЊЕ ЗА АПЛИКАЦИИ (БзА) # CEP-SSG-03

Грантови за стратешка поддршка (ГСП) Проектот на УСАИД за Граѓанско учество во Македонија ги поканува граѓанските организации (ГО) во Македонија да аплицираат за Грантови за стратешка поддршка (ГСП). ПГУ е петгодишна програма финансирана од УСАИД која придонесува за ...

Повеќе
portalb-meta

Метаморфозис објавува повик за новинари

Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ има потреба од новинари кои ќе бидат ангажирани во „Мета.мк“ и „Portalb.mk“. Услови: Најмалку петгодишно искуство За „Мета.мк“ – Одлично познавање на македонскиот јазик, познавање на англискиот јазик и на албанскиот ...

Повеќе
povik1-03-01

Три јавни повици за консултантски услуги – продолжување на роковите

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_400x400

Отворен повик: Консултантски услуги за истражувачка студија за можности за финансирање

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_400x400

Отворен повик: Консултантски услуги за партнерско скенирање и истражување

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_400x400

Отворен повик: Консултантски услуги за политичко-економска анализа

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
mac_apply_banner_828x315

Аплицирајте за грант и промовирајте го програмирањето – Meet and Code 2018!

Фондацијата Метаморфозис, заедно со 21 партнерска организација од Европската мрежа на Тексуп (Techsoup Europe Network), ова година се вклучува во второто издание на „Meet and Code“ и им овозможува на непрофитните организации од Македонија да пријават настан за запознавање на деца и ...

Повеќе
povik1-03-01

Фондацијата за интернет и општество, Метаморфозис објави три јавни повици за консултантски услуги

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 18 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
cover-kritink-meta

Барање за апликации – Грантови за граѓански организации во рамки на проектот КриТинк

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 6 јули 2018 г.   Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ кој го спроведува ...

Повеќе
Vistinomer-partiski-vetuvanja

Нов проект на Вистиномер: Партиските ветувања до граѓаните на едно место

Апликацијата ги содржи новите предизборни ветувања кон граѓаните на победничките кандидати за градоначалници и нивните партии дадени пред локалните избори од 15 октомври 2017 година и тоа и преку нивните предизборни програми и преку јавните настапи. Таа ќе биде постојано ...

Повеќе