Мени

Мостар, Кедев и Кондово се медиумски зборови на годината

Политиката доминира во македонските медиуми. Тоа го покажа последната анализа на содржините достапни преку веб-пребарувачот Најди!

Повеќе

Резултати од конкурсот Дигитални клубови

Во врска со конкурсот за формирање дигитални клубови низ Македонија...

Повеќе

Интервју со Петар Кајевски, креаторот на македонскиот пребарувач Најди!

Разговаравме со човекот кој стои зад овој проект. Тоа е Петар Кајевски кој моментално живее и работи во Лондон. Еве што ни изјави тој за Најди!

Повеќе