Мени
meta_400x400

Отворен повик: Консултантски услуги за партнерско скенирање и истражување

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_400x400

Отворен повик: Консултантски услуги за политичко-економска анализа

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 25 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
mac_apply_banner_828x315

Аплицирајте за грант и промовирајте го програмирањето – Meet and Code 2018!

Фондацијата Метаморфозис, заедно со 21 партнерска организација од Европската мрежа на Тексуп (Techsoup Europe Network), ова година се вклучува во второто издание на „Meet and Code“ и им овозможува на непрофитните организации од Македонија да пријават настан за запознавање на деца и ...

Повеќе
povik1-03-01

Фондацијата за интернет и општество, Метаморфозис објави три јавни повици за консултантски услуги

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 18 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
cover-kritink-meta

Барање за апликации – Грантови за граѓански организации во рамки на проектот КриТинк

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 6 јули 2018 г.   Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ кој го спроведува ...

Повеќе
Vistinomer-partiski-vetuvanja

Нов проект на Вистиномер: Партиските ветувања до граѓаните на едно место

Апликацијата ги содржи новите предизборни ветувања кон граѓаните на победничките кандидати за градоначалници и нивните партии дадени пред локалните избори од 15 октомври 2017 година и тоа и преку нивните предизборни програми и преку јавните настапи. Таа ќе биде постојано ...

Повеќе
meta_thumb

Отворен повик: Консултантски услуги за политичко-економска анализа за Фондацијата Метаморфозис

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 18 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_thumb

Отворен повик: Консултантски услуги за партнерско скенирање и истражување – Фондација Метаморфозис

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 18 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
meta_thumb

Отворен повик: Консултантски услуги за истражувачка студија за можности за финансирање – Фондација Метаморфозис

Сите апликации треба да се испратат до Марија Панчевска, Финансиски менаџер, на marijap@metamorphosis.org.mk не подоцна од 18 јуни 2018 година, 17:00 ч. Апликацијата треба да содржи кратка биографија (CV), финансиски предлог кој вклучува прелиминарен работен план и мотивациско писмо со ...

Повеќе
IFCN

Фондацијата „Метаморфозис“ го одбележува Меѓународниот ден на проверка на фактите

Меѓународната мрежа за проверка на фактите во соработка со сродните организации од целиот свет денеска го одбележуваат Меѓународниот ден за проверка на фактите. „Веруваме дека проверката на фактите не е работа со која треба да се занимаваат само професионалци, туку за ...

Повеќе