Мени

Презентација на студија: Извоз на софтвер од Македонија, состојба и препораки

Во просториите на Фондацијата Метаморфозис на 25 февруари 2005 (петок), со почеток во 11 часот ќе се одржи презентацијата „Да извезуваме знаење, а не луѓе; Извоз на софтвер од Македонија, состојба и препораки“, на м-р Петар Кајевски.

Повеќе
placeholder_image

Работен состанок на работната група е-Граѓани

Работен состанок на тема: „Предлог проекти кои ќе бидат вградени во Акциониот План за развој на информатичкото општество во РМ од аспект на потребите на граѓаните“

Повеќе