Мени
xpert.jpg

Обука за европскиот компјутерски пасош Xpert

Претставници на Фондацијата Метаморфозис и претставници на дигиталните клубови посетуваа обука и беа тестирани за добивање на европскиот компјутерски пасош Xpert.

Повеќе