Мени

Презентации на бази на научни трудови и електронски ресурси

Во периодот од 23 до 30.10.2006 г. на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје и Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола ќе се одржат неколку презентации на базите на научни трудови и електронски ресурси достапни преку фондацијата Електронски ...

Повеќе

Над 96% од кандидатите за градоначалник немаат свои веб-сајтови

Анализата на Фондацијата Метаморфозис покажува дека 96% од кандидатите за градоначалници не го користат интернет за промоција, а повеќето од оние кои го користат употребуваат мал дел од неговите можности за комуникација со граѓаните.

Повеќе
185508448_7f247723f5_z

Најди! Македонски пребарувач

Најди! е единствениот македонски пребарувач. И покрај тоа што сè уште работи во бета верзија, Најди! индексира повеќе од 360 000 страници на македонски и 30 000 страници на англиски.

Повеќе