Мени

Адријана Селмани

Таа има неколкугодишно претходно работно искуство во Светската ИТ Корпорација Мicrosoft како асистент на програмата Microsoft in Education во Microsoft Македонија и Косово, неколку месечно работно искуство во НВО секторот и е познавач на 9 јазици. Со богати познавања во административната работа, технологиите, во одржување на обуки, тимска работа кои се докажани во текот на неколку годишното работно искуство.

Во Фондацијата Метаморфозис е асистент на следниве програми:

  • Човекови права
  • Social Innovation – Општествена иновација
  • Добро владеење
  • Животна средина.