Мени
Формулар за регистрација “Tech4Good – Скопје”
Фондацијата Метаморфозис, заедно со локалната канцеларија на “Microsoft”, го организираат денот на Microsoft посветен на граѓанскиот сектор – "Технологијата во облак (cloud) го помага општеството". Настанот ќе се одржи на 16 мај, во просториите на Конгресниот центар на Скопски саем, сала Бизнис со почеток од 10:00 часот.