Мени

Diskutim publik: Fuqia dhe interneti

Ju ftojmë ta ndiqni diskutimin publik “Fuqia dhe interneti” që do të mbahet të premten, më 23 nëntor 2012 me fillim në orën 12:00, në këtë ueb-faqe.

Diskutimi publik është pjesë e projektit ndërkombëtar ACTA – Qytetarët aktivë ndërmarrin aksion, e udhëhequr nga Za in proti, zavod za kulturo dialoga, www.zainproti.com dhe i përkrahur nga programi i BE-së “Evropa për qytetarët”, Aksioni 2 – Shoqëria aktive qytetare në Evropë, Мasa 3 – Përkrahje për projektet e inicuara nga organizatat qytetare.

Partnerë:

Slloveni
INEPA – Institut za elektronsko participacijo, www.inepa.si, Studio 12, www.studio12.si, Dobrodelni klub Leo Klub Murska Sobota, http://www.leoclubms.si/sl/, Drustvo uporabnikov Linuxa Slovenija, http://www.lugos.si; Zavod za študentske kulturne dejavnosti študentske organizacije, www.kiberpipa.org, Hekovnik, www.hekovnik.com

Kroaci
HERMES – Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumevanja; www.facebook.com/HERMES.CommuniAction.

Portugali:
Sociedade de Debates da Universidade do Porto, www.sdd.up.pt.

Maqedoni:
Metamorfozis, Fondacioni për internet dhe shoqëri, www.metamorphosis.org.mk dhe Forumi arsimor rinor, www.mof.org.mk.

Rumani: ARDOR Muntenia, http://www.facebook.com/pages/ARDOR-Muntenia/115159631842108

Republika Çeke
Asociace debatnich klubu, www.facebook.com/debatovani.cz, www.debatovani.cz

Mysafirë folës:

Tanja Fajon, anëtare e Parlamentit Evropian,
Natasha Pirc Musar, Komesare për qasje deri te informatat me karakter publik,
Primozh Brataniç, slo-tech.com,
Simon Delakorda, Instituti për e-pjesëmarrje,
Bllazh Gollob, Qendra për e-pushtet,
Nikollaj Xhefs, Universiteti Primorska

Moderator: Filip Dobraniq

Поврзани натписи