Menyja

Prezantim dhe tribunë me rastin e Ditës evropiane për mbrojtje të të dhënave personale

Me rastin e Ditës evropiane të mbrojtjes së të dhënave personale, 28 janarit, Fondacioni Metamorfozis dhe Drejtoria për mbrojtje të të dhënave personale do të organizojnë prezantim dhe tribunë publike me temë "Komunikimi i sigurtë elektronik: fiksion apo realitet".

Më shumë

Njoftim: Shënimi i Ditës së domenit publik në Torino

Më 22 janar 2011, në Torino të Italisë do të mbahet ngjarje ku do të shënohet Dita e domenit publik. Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe përfaqësues të fondacionit Metamorfozis.

Më shumë

Pjesëmarrje në ngjarje në lidhje me Ditën e domenit publik në Berlin

Si pjesë e manifestimit të Ditës së domenit publik 2011, Fondacioni Open Knowledge organizoi takim joformal në Berlin më 14 janar 2011.

Më shumë

Promovim i 10 filmave të shkurtër për siguri dhe privatësi të fëmijëve në Internet

Të martën, më 28 dhjetor, në ora 19:00 do të bëhet promovimi i 10 filmave të shkurtër në tema që kanë të bëjnë me sigurinë dhe privatësinë e fëmijëve në Internet, të përgatitur në kuadër të projektit "Më lehtë deri te privatësia në Internet".

Më shumë

Vizitë studimore në rajonin e Normandisë së Poshtme

Si pjesë e Aksionit 1: Përdorimi i teknologjive informatike dhe të komunikimit (TIK) të projektit për  Bashkëpunim të decentralizuar ndërmjet Normandisë së Poshtme dhe Maqedonisë, në periudhën prej 8 deri me 11 dhjetor 2010, një delegacion shtetëror i Maqedonisë e vizitoi rajonin e Normandisë së Poshtme.

Më shumë

Kroaci: Punëtori rajonale për e-qasje

Në takimin e eSEE Iniciativës për Evropë Juglindore elektronike në kuadër të punëtorisë rajonale për e-qasje që mbahet në Zagreb, u prezantuan dy publikime të rëndësishme "Raporti për EJL - botimi i dytë: е-qeverisja dhe përdorimi i TIK" dhe "Një hap më shumë për agjendë digjitale: angazhime për e-udhëheqësi në Evropën Juglindore". Autorët u fokusuan në analizë të gjendjes momentale në vendet e rajonit - Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Moldavi, ...

Më shumë

U mbajt Konferenca e gjashtë ndërkombëtare e-Shoqëri.Mk 2010

Përfundoi Konferenca e gjashtë me rradhë e-Shoqëri.Mk me temë "e-Qeveri për efikasitet dhe transparencë më të madhe". Konferenca u fokusua në rolin e sistemeve për e-qeveri për rritje të efikasitetit dhe transparences së administratës publike.

Më shumë

Filloi Konferenca e gjashtë ndërkombëtare e-Shoqëri.Mk

Sesionet nga Konferenca e gjashtë ndërkombëtare e-Shoqëri.Mk: "е-Qeveri për efikasitet dhe transparencë më të madhe" janë duke u mbajtur. Për më tepër informata klikoni këtu. Së shpejti do të pasojë një raport më i detajuar nga konferenca.

Më shumë

Berlin: Takim i brupeve punuese ta KOMUNIA dhe Konferencës për hulumtim të kulturës së lirë p

Konferenca e tretë për hulumtim të kulturës së lirë në organizim të Universitetit të Lirë në Berlin dhe Institutit Maks Plank për studim të shoqërive, do të mbahet më 8 dhe 9 tetor 2010 në hapësirat e Universitetit të Lirë në Berlin, në bashkëpunim me KOMUNIA, ndërsa financiarisht e përkrahur nga Fondacioni Hajnrih Bel.

Më shumë
4637637337_e880d49ba1_z

Јавна дебата за пиларот е-образование

На 24.02.2005 година со почеток во 12 часот во просториите на ЈИЕ Универзитетот во Тетово се одржа јавна дебата за пиларот за е-образование

Më shumë