Menyja
visegrad

Praktika të mira për qeverisje të mirë: Diskutim dhe punëtori

Përfaqësuesit e sektorit qytetar nga Ballkani Perëndimor së bashku me kolegët e tyre nga Rajoni i Vishegradit më 13 tetor në Dhomën publike në Shkup do ta analizojnë gjendjen me qeverisjen e mirë në Maqedoni në krahasim me rajonin dhe do të nxjerrin përfundime me rekomandime për përmirësimin e mekannizmave për qeverisje të mirë duke i promovuar praktikat e mira. Si panelistë në ngjarje do të marrin pjesë Mikal Shkop nga “Kohovolit” – Republika Çeke, ...

Më shumë
media-share-0-02-01-e665bddc258e4f26e57649af425a62c276fa9eef117c4f476102b5d6cc7369b2-2fbaa7d1-60d4-4813-8635-9d672841abf4-480x360

Fondacioni Metamorfozis organizoi ditë të hapur për organizatat qytetare

Sot, një numër i madh i organizatave të shoqërisë civile morrën pjesë në ditën e hapur të organizuar nga ana e Fondacionit Metamorfozis të cilat fituan informata plotësuese ose përkrahje për të aplikuar për donacion në platformën Techsoup Balkans. Ky program ju mundëson organizatave jofitimprurëse të fitojnë donacione nga donatorët e ndryshëm dhe më të njohurit në botë siç janë Microsoft, BitDefender, Symantec dhe Tableau. Ky donacion është në dispozicion ...

Më shumë
web

Fondacioni Metamorfozis i fton të gjitha organizatat qytetare në ditën e hapur për donacione softuerike

Metamorfozis organizon ditë të hapur më 09.09.2016 (e premte) prej orës 13:00 deri në orën 16:00 për të gjitha organizatat qytetare që janë të interesuara të marrin informata plotësuese ose përkrahje për të aplikuar për donacion për platformën Techsoup Balkans. Në zyrat tona mund të drejtoheni çdo të premte të dytë prej orës 13:00 deri në orën 16:00 duke u paralajmëruar paraprakisht në këtë e-mail: donacii@metamorphosis.org.mk. Ekipi i fondacionit Metamorfozis do ...

Më shumë
20160720112544

U mbajt takim i partnerëve të projektit ACTION SEE

Më 20 dhe 21 korrik, në Klubin GEM në Shkup, u mbajt takimi i dytë i partnerëve të projektit ACTION SEE – Përgjegjësi, Teknologji dhe Rrjet i institucioneve të hapura në Evropën Juglindore. Në mbledhje morën pjesë përfaqësuesit e Fondacionit Metamorfozis, i cili njëkohësisht është edhe koordinator i projektit, si dhe organizatat partneret – Westminster Foundation for Democracy nga Britania e Madhe, CRTA – Center for Research, Transparency and Accountability nga Serbia, ...

Më shumë
konfdebar

U mbajt konferenca përmbyllëse për projektin Sajber engjujt rojtarë

Më 20 korrik, në hotelin “Leon” në Dibër, u mbajt konferenca përmbyllëse e projektit Sajber engjujt rojtarë, që u realizua nga Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të bashkësisë – Dibër (QZHQB), në partneritet me Fondacionin Metamorfozis. Ngjarjen e hapi Shuip Marku, nga QZHQB – Dibër, i cili i prezantoi rezultatet e projektit dhe aktivitetet e ardhshme për qëndrueshmërinë e tij. Pastaj, Dona Xhambaska nga Fondacioni Metamorfozis, foli për masat dhe ...

Më shumë
20160628_120825

“Tech4Good“ mundësi që OJQ-të nga Kosova të marrin softuer falas nga Majkrosofti

Më 28.06.2016, në Orion qendrën për konferenca u mbajt ngjarja „Tech4Good“ – Dita e  Majkrosoftit për sektorin civil në organizim të Fondacionit Metamorfozis me përkrahjen e korporatës softuerike Majkrosoft. Në këtë ngjarje përfaqësuesit e OJQ-ve u njohën me mundësinë e marrjes së donacioneve softuerike nga programi i Microsoft-tit për mbështetje të sektorit civil, të cilën e implementon Metamorfozis përmes platformës Теchsoup Balkans. Gjatë fjalimit të tij ...

Më shumë
new-carousel-codeweek-500x254px_13746_0

Java evropiane e kodimit 2016 – Armatosuni me shkathtësi programuese për botën digjitale me #codeEU!

Edicioni i katërt i Javës evropiane të kodimit do të mbahet pas më pak se pesë muaj! Prej 15 deri më 23 tetor, miliona fëmijë, të rinj, të rritur, prindër, arsimtarë, ndërmarrës dhe krijues të politikave përsëri do të mblidhen në ngjarjet që do të mbahen nëpër klasa dhe biblioteka anembanë Evropës dhe më gjerë për të koduar. Java evropiane e kodimit është lëvizje qytetare që udhëhiqet nga vullnetarë që e promovojnë kodimin në vendet e tyre si ambasadorë ...

Më shumë
web t4g

Fondacioni Metamorfozis e organizon ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar në Kosovë

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft”, e organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Me teknologji drejt suksesit”. Ngjarja do të mbahet më 28 qershor, në hapësirat e Orion Conference Center (salla Orion), Prishtinë, me fillim në orën 10:00. Ngjarja do t’u mundësojë përfaqësuesve të sektorit qytetar të mësojnë më tepër për mundësitë që të fitojnë donacione softuerike nga programi i Microsoft për ...

Më shumë
Clg55yOWEAAWix4

“Tech4Good“ mundësi që OJQ-të të marrin softuer falas nga Majkrosofti

Më datë 21.06.2016 (e martë), në Panairin e Shkupit u mbajt ngjarja „Tech4Good“ – Dita e  Majkrosoftit për sektorin civil në organizim të Fondacionit Metamorfozis me përkrahjen e korporatës softuerike Majkrosoft. Në këtë ngjarje përfaqësuesit e OJQ-ve u njohën me mundësinë e marrjes së donacioneve softuerike nga programi i Microsoft-tit për mbështetje të sektorit civil, të cilën e implementon Metamorfozis përmes platformës Теchsoup Balkans. “Ambicia jonë si ...

Më shumë
logo t4g веб

Fondacioni Metamorfozis e organizon ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft Маqedoni”, e organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Me teknologji drejt suksesit”. Ngjarja do të mbahet më 21 qershor, në hapësirat e Qendrës e Kongreseve në Panairin e Shkupit, në sallën Biznes, me fillim në orën 10:00. Ngjarja do t’u mundësojë përfaqësuesve të sektorit qytetar të mësojnë më tepër për mundësitë që të fitojnë donacione softuerike nga ...

Më shumë