Мени

Избрани најдобрите три предвидувања

Управниот Одбор на Фондацијата Метаморфозис ги избра најдобрите три предвидувања на тема „Како информатиката ќе влијае на животот во иднина?“ што ги дадоа посетителите на штандот на Метаморфозис за време на НВО Саемот. За најдобри предвидувања беа прогласени: Ќе го смали светот, и издолжи времето - Беким Имери Книги, книги, браќа дајте, а не ѕвонци и прапорци - Д. ...

Предвиди и добиј

Предвиди и добиј Посетете го штандот на Фондацијата Метаморфозис во третата хала од Скопскиот саем и предвидете:Како информатиката ќе влијае на животот во иднина? Најкреативните предвидувања ќе бидат наградени. Награди:    1. mp3 player    2. memory stick 256 MB    3. DVD-ROM Изборот ќе го изврши УО на Метаморфозис на ден 19.12.2005 год и резултатите ќе бидат објавени на веб сајтот на ...