Мени

RSS Feed

RSS Feed

Две нови публикации од Метаморфозис

Почитувани посетители, ни претставува задоволство да Ве информираме дека на нашиот сајт се достапни нови истражувања, и тоа: Предизвици и пречки: Користење на слободен софтвер во локалните самоуправи во Македонија - Истражувањето спроведено во 14 општини во Македонија ги покажува предизвиците и пречките за користење на слободен софтвер во единиците на локалната ...