Мени
cc

Официјално претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс

Агенда Официјално претставување Криејтив комонс Македонија  Сала Милениум, хотел Холидеј Ин - Скопје 19 јуни 2007 г.  18:00 - 18:10 Поздравно обраќање г. Николче Мицкоски, Фондација Метаморфозис  18:10 - 18:20 Авторското право и интелектуалната сопственост во Македонија г-а Неда Здравева, Центар за образование за интелектуална сопственост  18:20-18:30 Искуствата со Криејтив ...

Резултати од конкурсот за отворање нови дигитални клубови

Во рамките на конкурсот за отворање нови дигитални клубови кој Метаморфозис го распиша на 12 февруари оваа година, Фондацијата објавува дека грантови во вид на компјутерска опрема ќе бидат доделени на следните проекти: Еколошко друштво „Здравец“ – Македонска Каменица, ДК Саса НВО Милениум – Тетово, ДК Слатина  Овие проекти грантовите ги добиваат за отворање нови дигитални...