Мени

Изложба и промоција на Криејтив Комонс во Струмица

Изложба и промоција на Криејтив Комонс во Струмица Со изложбата на четири млади уметници, на 16ти овој месец во Струмица, започна промотивната турнеја на македонската верзија на лиценците Криејтив Комонс.   Повеќе >>>