Мени
fireworks

Среќни празници

Среќни празници Season's Greetings Urime Festat Mutlu Yillar Среħни Празници Bahtale Bare Divesa Sãrbãtori hãrioasi

Одржана Третата меѓународна конференција е-Општество.Мк во организација на фондацијата Метаморфозис

Одржана Третата меѓународна конференција е-Општество.Мк во организација на фондацијата Метаморфозис Фондацијата Метаморфозис минатата недела ја организираше Третата меѓународна конференција „е-Општество.Мк 2007“ со тема „Инклузивна е-власт“ во рамките на проектот „Мрежа за инклузивна е-власт во Западен Балкан”.

Месец на отвореното општество на ФИООМ

Месец на отвореното општество на ФИООМ Годинава, Фондацијата Институт отворено општество – Македонија (ФИООМ) одбележува 15 години од своето основање и работење. Својот јубилеј ФИООМ ќе го прослави работно, со организирање низа настани: дебати, промоции, изложби, конференција, во текот на „месецот на отвореното општество“, ноември 2007 година.Фондацијата беше основана од ...

Промотивна турнеја на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс – Неготино

Промотивна турнеја на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс - Неготино На 02 ноември 2007 година со почеток во 20:00 во Музеј на град Неготино ќе се одржи второто претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс.Повеќе>>>