Мени

Читателски поглед кон првата книга за Ubuntu Linux на македонски јазик

име на книгата: Ubuntu Linux автори на книгата: Симе Арсеновски и Ѓорги Какашевски издавач: Факултет за информатика, ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ, Скопје бр. на страници: 198 година на издавање: 2007 ISBN: 978-9989-2074-9-5 За среќа, книгата не го изневерува читателот. Спакувана во скромен број на страници, низ кои се распространети информации во нескромен обем, претставени со чист јазик и разбирлив стил, ...