Мени

Глобал војсес самит 2008

Глобал војсес самит 2008 Глобал војсес организира годишен самит кој ги собира заедно членовите на проектот Глобал војсес и широката заедница составена од различни групи на блогери, експерти од областа на технологиите, новинари и други заинтересирани страни, за да се споделат информациите за развојот на граѓанските медиуми водени од луѓе и насочени кон настани надвор од северна ...

Едукациите за безбедно користење на интернет се во тек

Едукациите за безбедно користење на интернет се во тек Над 4300 деца, родители и наставници од цела Македонија се опфатени со активностите за безбедно користење на интернет од страна на децата, кои се одвиваат во 28 основни и средни училишта, во рамките на проектот Заштита и безбедност на децата и нивните права на интернет кој го спроведува Фондацијата „Метаморфозис“. Прочитај ...