Мени
esociety.mk

e-Society.Mk 2008

e-Society.Mk 2008 Четвртата меѓународна конференција „е-Општество.Мк“ ќе се одржи во Скопје, Македонија на 10 декември, 2008 г. Оваа година фокусот на конференцијата е користењето на информациско-комуникациските технологии во образованието. Вашето учество на конференцијата можете да го пријавите со пополнување на формуларот . Рокот за пријавување е до 12 часот, 4 декември, 2008 година....

telefon

Избран победникот на Криејтив комонс конкурсот

Избран победникот на Криејтив комонс конкурсот Избрани се најдобрите фотографии кои учествуваа на конкурсот за најдобра фотографија направена со мобилен телефон, кој имаше за цел да поттикне споделување на што повеќе дигитални авторски дела под најнерестриктивната помеѓу Криејтив комонс лиценците – Наведи извор.   Прочитај повеќе...