Мени
Srekni Praznici

Честитка

esociety.mk

Одржана Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк

Одржана Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк На 10 декември, 2008 година, во Скопје се одржа Четвртата меѓународна конференција е-Општество.Мк на тема „ИКТ во образованието“. Прочитај повеќе >>>

wsa145x160an.jpg

Награда на Светскиот самит за Македонија

Започнува изборот на кандидати за Наградата на Светскиот самит 2009 за Македонија Наградата на Светскиот самит (World Summit Award – WSA) е глобална иницијатива за избор и промоција на најдобра е-содржина којашто започна да се доделува во 2003 година во рамките на Светскиот самит за информатичко општество на Обединетите Нации во Женева. Процесот се одвива преку национални избори и еден ...