Мени
bilten_mk_9

Metamorphosis e-Bilten #9 – Maj 2007

English version bellow Тираж: 752. Вовед: Официјално претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс Македонија ќе се приклучи на светското движење во поддржувањето на слободната култура преку промоција на лиценците Криејтив комонс локализирани на македонски јазик. На 19 јуни 2007 година во хотелот Холидеј Ин во Скопје ќе се одржи официјалното ...