Мени
elena2-500

Елена Игнатова

Елена Игнатова: Проектен координатор во Фондацијата Метаморфозис. Има дипломирано интернет и мобилни технологии на Институт за информатика при Природно-математичкиот факултет во Скопје и магистрирано комуникации и нови медиуми на Њујорк Универзитетот Скопје. Таа е сертицифиран CompTIA Линукс специјалист и има искуство во развој на апликации со отворен код. Нејзиното искуство ...