Мени
telefon

Избран победникот на Криејтив комонс конкурсот

Избран победникот на Криејтив комонс конкурсот

telefon

Избрани се најдобрите фотографии кои учествуваа на конкурсот за најдобра фотографија направена со мобилен телефон, кој имаше за цел да поттикне споделување на што повеќе дигитални авторски дела под најнерестриктивната помеѓу Криејтив комонс лиценците – Наведи извор

 Прочитај повеќе…

Поврзани натписи