Мени

Заврши конкурсот Криејтив комонс

Заврши конкурсот Криејтив комонс

Со официјалното завршување на летото, на 23 септември, официјално го затворивме конкурсот Криејтив комонс за избор на најдобра фотографија или видео клип снимени со мобилен телефон. Сите фотографии кои беа објавени во категоријата „Криејтив комонс конкурс“, заклучно со вчерашниот ден, се поставени во посебна галерија на веб-сајтот Криејтив комонс Македонија.

Прочитај повеќе…

Поврзани натписи