Мени

Конкурс за најдобра фотографија или видео клип од мобилен телефон

Конкурс за најдобра фотографија или видео клип од мобилен телефон

Тема: „лето“

Криејтив комонс Македонија објавува конкурс за најдобра фотографија или најдобар видео клип направени со помош на вградена камера од мобилен телефон. Темата е „лето“ по повод стапувањето на ова годишно време, а конкурсот ќе трае до 23 септември, односно до крајот на летото.

Прочитај повеќе…  

Поврзани натписи