slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk
slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk

Најнови активности
Во фокусот

Оглас за вработување на раководител/ка на
Основни информации Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ преку својата
Индекс на отвореност: Во тек е
Мрежата ACTION SEE – Мрежа за Одговорност, Технологија и Институционална
Зборник „Манипулирање на јавниот дискурс: дезинформации
Зборник „Манипулирање на јавниот дискурс: дезинформации и пропаганда“ Зборникот „Манипулирање
Останати активности

Во фокусот

Оглас за вработување на раководител/ка на
Основни информации Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ преку својата
Индекс на отвореност: Во тек е
Мрежата ACTION SEE – Мрежа за Одговорност, Технологија и Институционална
Зборник „Манипулирање на јавниот дискурс: дезинформации
Зборник „Манипулирање на јавниот дискурс: дезинформации и пропаганда“ Зборникот „Манипулирање
Останати активности

Програми

Медиуми за демократија

„Свеста на граѓаните за нивните права да бараат отчет од институциите и начините на кои можат

Општествена одговорност

„Граѓаните ја имаат моќта но и должноста да бараат одговорност од властите. Во заложбата за барање

Едукација за иновации

„Напредното користење на различни ИКТ алатки од страна на медиумите, граѓаните и активистите придонесува за унапредување

Човекови права на интернет

„Зголеменото користење на Интернетот со себе носи и зголемена потреба за развивање на вештини за превенирање

Блог

Форумот за управување со интернетот во Јапонија повика на заеднички
КАКO ДА СЕ (ПРЕ)ЖИВЕЕ ВО ОПШТЕСТВО ПРЕПЛАВЕНО СО ОМРАЗА НА
Говорот на омраза на интернет, особено кон жените, не се
Одење по жица: Балансирање помеѓу слободен говор и говор на

Повеќе