slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk
slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk

Најнови активности
Во фокусот

Стојановски: Разни актери се обидуваат да…
Фото: Фисник Џелили, Порталб.мк На годинешната конференција „Дисикон – Интегритетот…
Кадрији: Злоупотребите на личните податоци се…
Леонора Кадрији, генерален секретар на Агенцијата за заштита на личните…
Која е улогата на офицерот за…
Офицерот за заштита на личните податоци (во понатамошниот текст ОЗЛП)…
Останати активности

Во фокусот

Стојановски: Разни актери се обидуваат да…
Фото: Фисник Џелили, Порталб.мк На годинешната конференција „Дисикон – Интегритетот…
Кадрији: Злоупотребите на личните податоци се…
Леонора Кадрији, генерален секретар на Агенцијата за заштита на личните…
Која е улогата на офицерот за…
Офицерот за заштита на личните податоци (во понатамошниот текст ОЗЛП)…
Останати активности

Програми

Медиуми за демократија

„Свеста на граѓаните за нивните права да бараат отчет од институциите и начините на кои можат…

Општествена одговорност

„Граѓаните ја имаат моќта но и должноста да бараат одговорност од властите. Во заложбата за барање…

Едукација за иновации

„Напредното користење на различни ИКТ алатки од страна на медиумите, граѓаните и активистите придонесува за унапредување…

Човекови права на интернет

„Зголеменото користење на Интернетот со себе носи и зголемена потреба за развивање на вештини за превенирање…

Блог

“Дигитализацијата е возможна мисија само ако се гради на здрава…
“Граѓаните талкаат од општините до Катастарот и обратно, бидејќи институциите…
Дигитализација – приоритет во националните акциски планови за Партнерство за…
“Институциите ја користат платформата за интероперабилност „како ќе им текне“,…

Повеќе