Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Фондацијата за интернет и општество Метаморфозис објавува барање за доставување на понуди за набавка на услуга за изработка на видео лекции за отворени податоци.

Подетален опис на бараната услуга, условите за аплицирање како и потребната документација може да најдете во прикачената тендерска документација.

Краен рок за доставување на понудата е 23.02.2021 година до 16:00 часот.

Сподели: