Оваа донација на фондацијата Метаморфозис е дел од проектот за повторна употреба на користени компјутери од програмата за е-инклузивност. Метаморфозис ги поканува фирмите и организациите кои имаат компјутери кои не ги користат да се придружат на оваа активност.

Сподели: