Погледнете како изгледаше 17-то издание на интернационалната конференција е-Општество.мк „Демократијата во дигиталната ера: предизвици и можности“ низ фотографии.

Фото: Ванчо Џамбаски

 

Сите фотографии од настанот се достапни на следните линкови:

https://www.flickr.com/photos/fosim/albums/72157720192618634

https://www.flickr.com/photos/fosim/albums/72157720205310671

 

Сподели: