Избраните организации се:

Вештините со кои ќе се стекнат избраните организации вклучуваат:

  • Поефикасно канцелариско работење и раководење со/спроведување проекти преку користење ИКТ
  • Стратешко користење на друштвените медиуми
  • Практики за безбедна интернет комуникација.

Наскоро ќе следуваат повици и за организации од Косово и Албанија.

Сподели: