Метаморфозис, Фондација за интернет и општество, објавува

Kонкурс за новинари – репортери со албански јазик
за хонорарна соработка, со и без работно искуство


Заинтересираните квалификувани кандидати треба да испратат кратка работна биографија исклучиво по електронска пошта на: konkurs@metamorphosis.org.mk

Краен рок за пријавување: 20 октомври 2014.

Ве молиме без телефонски јавувања. По истекот на крајниот рок ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе бидат повикани на разговор.

Сподели: