Денес, 5 ноември 2020, од 15:30 часот ќе биде презентиран третиот периодичен мониторинг извештај од проектот „Опсерваторија на медиумските реформи 2“(ОМР2) кој Фондацијата „Метаморфозис“ го спроведува со финансиска поддршка на Фондацијата Отворено општество – Македонија .

Воведничари
– Зоран Фиданоски, новинар и член на Совет на АААВМУ
– Дејан Георгиевски, директор на Центарот за развој на медиуми

Модератор: Виолета Глигороска, проектен координатор од Фондацијата „Метаморфозис“
https://techsoupglobal.zoom.us/j/92182938079?pwd=enFCOGU4L2pTSmI3dWZ0ZnpJNFp0Zz09
Настанот ќе се одржи преку платформата „Зум“ и ќе биде отворен за широката јавност. Дополнително, тој ќе се емитува и преку ФБ страната на Фондацијата Метаморфозис.

Сподели: