Во вторник, 28.02.2006г. е-рајдерот на Метаморфозис ќе ги посети ромската организација „Романи Асвин“ од Штип и женската организација „Женска акција“ од Радовиш. На посетата ќе учествуваат и неколку волонтери. Ова е прва посета на овие организации, кои се дел од проектот е-Рајдери.

Сподели: