snap3

На конкурсот за поддршка на акциите на граѓанското општество во рамките на проектот „Отчетност преку граѓански ангажман“ спроведуван со финансиска помош од Британската амбасада, објавен на 04.10.2016, беа поднесени 76 предлог проекти.

Избрани се 9 предлог проекти на кои ќе им бидат доделени мали грантови во вкупен износ од 47.425 евра. Подолу е објавена листата на грантисти.

Преземете го списокот на добитници на грантови (.pdf)

 

 

Сподели: