Користењето интернет, за многумина, е рутина која ја практикуваат секојдневно и многупати во текот на денот.

Дали знаевте дека со секое користење на интернет, споделуваме наши лични податоци? Ако се прашувате кој и како ги прибира овие податоци, инфографикот подолу ќе ви ги даде одговорите што ги барате.

Сподели: