Мени
MAPA_MALA_2

НВО Инфоцентарот се сели во нови простории

НВО Инфоцентарот од почетокот на наредната година ќе функционира во нови простории. Просториите се наоѓаат на ул. „Никола Тримпаре“ бр. 18, влез 2, кат 2, стан 5 (во близина на школото Ј.Х. Песталоци).

Заради преселбата, НВО Инфоцентарот нема да работи од 20 декември 2007 до 8 јануари 2008 година.
Телефонските броеви и нашите е-меил адреси остануваат исти.

MAPA_MALA_2

Поврзани натписи