Мени

Реакција

На веста објавена на веб-сајтот на Метаморфозис: „Виндоус ХП“ и на албански јазик во која стои дека преводот на албански јазик го направила чешката фирма Моравија добивме реакција од страна на  Центарот за образование и напредок „Gjuha-shqipe“ со образложение дека токму тие го подготвиле преводот.

 

Објавената вест беше преземена од веб-сајтот на дневниот весник Дневник и Фондацијата Метаморфозис не одговара за точноста на информациите.

Поврзани натписи