Мени

Состојби со ИКТ во Македонија

Резултати од истражувањето на ФИООМ и Метаморфозис за состојбите со ИКТ во Македонија

[English]

Наративен извештај за „Општи податоци за состојбите со ИКТ во Р.Македонија 2003-2004“, на македонски јазик (преземи PDF, 1,9MB)

Наративен извештај за „Општи податоци за состојбите со ИКТ во Р.Македонија 2003-2004“, на англиски јазик (преземи PDF, 229KB)

Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ помеѓу граѓаните во Р.Македонија“ (преземи PDF, 1,3MB)

Извештај од истражувањето „Употреба, ставови и мислења за ИКТ во поедини организации во Р.Македонија“ (преземи PDF, 2,5MB)

Истражувањето го спроведе фирмата Стратеџик маркетинг енд медиа рисрч институт од Скопје.

Поврзани натписи