Мени

ИКТ 2013 – создавање, поврзување и раст, во Вилнус од 6 до 8 ноември 2013 г.

Повеќе од 5000 истражувачи, пронаоѓачи, претприемачи, претставници на индустријата, млади луѓе и политичари ќе се соберат во Вилнус. Настанот ќе се фокусира на Хоризонт 2020 – Рамковната програма на ЕУ за истражување и иновации за периодот 2014-2020.

** Пренос од конференцијата во живо ** (на 6, 7 и 8 ноември)

** Преземете ја апликацијата Conference4me **

** Вашe мислење за настанот **

ИКТ 2013 опфаќа:

конференција
изложба
сесии за вмрежување
сесии со програма за работа
инвестициски форум
активности за студентите и младите истражувачи
поврзување на заедниците за ИКТ и уметност
вечер за дружење
и многу повеќе…


Настанот ICT2013 го организира Европската комисија во партнерство со Литванското Претседателство со Советот на ЕУ, како и официјалните покровители на Претседателството.

Следете нè @ict2013eu #ict2013eu

 

Поврзани натписи