Мени
logo3

Македонија: Објавен кодот од веб-апликацијата ПоправиМК

Кодот од веб-апликацијата ПоправиМК е објавен и истиот е достапен на Github. Кодот ќе биде презентиран денес (12.05.2011 во 19 часот) на состанокот на ruby.mk во Хаклаб КИКА.

logo3

STYLE–>

Објавен кодот од веб-апликацијата ПоправиМК

 

Кодот од веб-апликацијата ПоправиМК е објавен и истиот е достапен на Github. Кодот ќе биде презентиран денес (12.05.2011 во 19 часот) на состанокот на ruby.mk во Хаклаб КИКА.

Поврзани натписи