Мени
conference_logo_120x90

МК Блог конференција

Центарот за нови медиуми организира „МК Блог конференција“ која ќе се одржи на 26-ти мај (сабота) во просториите на културниот центар „Точка“
conference_logo_120x90 Центарот за нови медиуми организира „МК Блог конференција“ која ќе се одржи на 26-ти мај (сабота) во просториите на културниот центар „Точка“ со почеток во 11:45 часот. На овој еднодневен настан ќе се дискутира на следниве теми:

  • Блогосфера – подем на мрежното општество.
  • Блогови и медиуми,
  • Алатки, сервиси, техники и трикови

Повеќе информации за конференцијата можете да најдете на веб-сајтот на Центарот за нови медиуми .

Поврзани натписи