Мени

„Он нет“ се подготвува за влез во фиксната телефонија

Провајдерот „Он.нет“ се подготвува за влез во фиксната телефонија
        Провајдерот  „Он.нет“ се подготвува за влез во фиксната телефонија. Ова вчера на маргините на саемската манифестација „Интра логин 2005 експо“, го најави Влатко Серафимовски, заменик-директор за продажба на оваа компанија. „Он нет“ ја претстави својата нова услуга за корисниците – поевтини меѓународни телефонски разговори, која за граѓаните ќе биде достапна за петнаесетина дена. Од фирмата најавуваат дека цената на овие разговори ќе биде иста за повик кон сите земји. Според Серафимовски, оваа услуга на некој начин е најава за конкуренција во фиксната телефонија.

Поврзани натписи