Мени
obuka1.jpg

Обука за користење компјутери за средношколци Роми во Метаморфозис

На 3 април 2006 година во просториите на Фондацијата Метаморфозис започна обука за средношколци Роми

Повеќе

Обука на тема „Мониторинг на имплементацијата на Законот за слободен пристап до информации“

На 1 и 2 март 2006г. во просториите на Фондацијата Метаморфозис се одржа обука на тема „Мониторинг на имплементацијата на Законот за слободен пристап до информации“

Повеќе
ICT.jpg

ИКТ за поефикасни локални самоуправи

Во склоп на НВО Саемот 2005 на Скопски саем на 10 декември  2005г. се одржа едукативната сесија во организација на Фондацијата Метаморфозис: „ИКТ за поефикасни локални самоуправи“.

Повеќе
xpert.jpg

Обука за европскиот компјутерски пасош Xpert

Претставници на Фондацијата Метаморфозис и претставници на дигиталните клубови посетуваа обука и беа тестирани за добивање на европскиот компјутерски пасош Xpert.

Повеќе