Изјава на Елена Стојановска – Раководител за односи за јавност и комуникации во Метаморфозис

Погледнете ја изјавата на Елена Стојановска – Раководител за односи со јавност и комуникации во Фондација Метаморфозис, врзана со Законот за заштита на личните податоци.Преземено од МИА – Македонска Информативна Агенција.