Гостување на Марјана Јанческа во “Утринска на Телма“

Погледнете го гостувањето на Маријана Јанческа, Специјалист за поттикнување на отвореност и учество во емисијата “Утринска на Телма“ која зборува за Хакатон за отворени податоци.