Изјава на Елида Зилбеари, проект лидер на Метаморфозис за Слободен печат

Изјава на Елида Зилбеари, проект лидер на Метаморфозис и главен и одговорен уредник на порталот Порталб за Слободен печат за оправданоста на затворање да одредени медиуми кои шират дезинформации за време на криза.

Целиот текст може да го прочитате на следниов линк:

http://globusmagazin.mk/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%98-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b0-%d1%81/