ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

  • Во моментов немаме отворени работни позиции

  • Огласот е отворен до:

ВОЛОНТИРАЊЕ

  • Во моментов немаме отворени работни позиции

Ние бараме страсни, посветени и исклучителни луѓе за да помогнете ни да го решиме најголемиот предизвик со кој се соочува нашата заедница.

ПРИКЛУЧИ СЕ
НА
ТИМОТ