Љиљана Цекиќ – Лазоровска

LilaЉиљана Цекиќ Лазоровска: Административно финансиски асистент во Фондацијата Метаморфозис. Има дипломирано економија на универзитот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје. Најголемиот дел од нејзиното работно искуство е како Административно финансиски асистент на странски проекти финансирани од ОБСЕ, Светска банка и Обединетите нации. Нејзините одоговорности во Фондацијата Метаморфозис вклучуваат административни работи и евиденција на трошоци како и подготовка на финансиски извештаи за проектите.

Сподели:

meta tim sliki-02.jpg

Љиљана

Цекиќ

-

Лазоровска